63 (1318)

واحدهای شرکت پاک : واحد بستنی 355981038100000واحد شهر کرد تولید پنیر خامه ای و دوغ دارند 377190041910000واحد سنندج تولید پنیر ،‌دوغ دارند 377190034290000واحد ساری تولید شیر طعم دار استرلیزه دارند 354330038100000نسبا گستر اراک تولید پنیر دارند ( طرف قرارداد با شرکت) 422910041910000سحر تولید پنیر ، شیر استرلیزه دارند ( طرف قرارداد با شرکت) انواع محصولات تولیدی توسط شرکت: شیر معمولی ( 5/2 % چربی) شیر رژیمی ( 5/1 % ) شیر رژیمی ( 5/0 % غنی شده با base لبنی ) شیر غنی شده با ویتامین D شیر کم لاکتوز شیرهای طعم دار ( کاکائویی ، موزی ، عسلی ، خرمایی ) خامه ( خرما ، عسلی ، کاکائویی ) ماست موسیر دوغ معمولی ، سنتی کره ( حداقل 82% ) کره کم چرب ( حداکثر 52% ) شیر خشک شیر موسیری ( 5/2 % ) شیر مدارس ( 5/2 % ) نحوه ورود شیر به کارخانه و بررسی سیستم HTST : 262890045720000-4572001485900008001001485900002286000148590000400050034290000دامداری سرد کردن در دامداری تا دمای توسط 80010030480000PLATE COOLER نگه داری در مخازن استیل در دامداری انتقال به کارخانه توسط تانکرهای دو جداره آزمایشگاه باسکول -22860034290000-22860034290000228600034290000422910034290000تخلیه توزین تانکر خالی محاسبه وزن شیر دریافتی -800100190500کلاریفا یر ( جداسازی اجسام جامد از مایع با گریز از مرکز 00کلاریفا یر ( جداسازی اجسام جامد از مایع با گریز از مرکز 9144003810000فیلتر اسیون اولیه ( PRE FILTRATION) یک واحد افقی دو واحد عمودی 24003004572000091440034290000457200034290000 سرد کردن توسط PLATE COOLER 1143000419100تامین آب PLATE COOLERتوسط ICE bank chiler 00تامین آب PLATE COOLERتوسط ICE bank chiler مخازن نگه داری دو جداره پاستوریزه HTST 2628900-190500004914900-19050000457200038100شیر 00شیر 45720083820000171450038100000320040038100000468630038100000457200038100شیر 00شیر بلانس تانک تبادل اول سپراتور ( جداسازی ( تبدیل شیر 5/3 % 5/2%) جامد از مایع یا مایع از مایع توسط نیروی گریز از مرکز ) -5715002324100 بسته بندی سردخانه مایعات 00 بسته بندی سردخانه مایعات 5715002438400008001002324100 گیرنده حساس به دما تبادل اول تبادل سرما مخزن نگه داری اگر به دما مناسب نرسیده باشد به بلانس تانک بر می گردد 00 گیرنده حساس به دما تبادل اول تبادل سرما مخزن نگه داری اگر به دما مناسب نرسیده باشد به بلانس تانک بر می گردد 434340025527000019431002438400002743200243840000354330024384000050292002438400002743200838200آب داغ بخار 00آب داغ بخار 5257800838200آب معمولی 00آب معمولی 3657600495300دیگ بخار 00دیگ بخار -45720038100000320040038100000468630038100000تبادل گرما هموژنیزاتور ( فشار 1000-2000PCI برای شیر% 5/2-5/1) holding tupe -342900342900005257800114300Holing tupe 00Holing tupe خامه قنادی مواد اولیه 401701041910000عمومی شیر اسکیم – چربی شیر – شیر خشک 400050038100000شیرین شیر اسکیم – چربی – شیر خشک – شکر خط تولید نمونه حین فرآیند. 447421022860000 182880087630000331470087630000030480000354330030480000685800419100PCI 00PCI اختلاط مواد HTST ( ) مخزن نگه داری بسته بندی نمونه برداری برای تست WHIPP 434340030480000422910076200معمولی 00معمولی سردخانه/ مدت نگه داری 4-5 روز 3314700457200 00 4229100114300شیرین 00شیرین سردخانه حداقل / مدت نگه داری 3-6 ماه کنترل های سیستم : دما و فشار در سیستم HTST CIP در سیستم HTST CIP در مخزن نگه داری بسته بندی خامه صبحانه مواد اولیه شیر اسکیم ، چربی ، شیر خشک خط تولید -34290034290000342900034290000اختلاط مواد HTST () 160020038100000320040038100000مخزن نگه داری احلاق سما سردخانه کنترل های سیستم : دما و فشار در HTST CIP در HTST CIP در مخزن نگه داری بسته بندی خامه کاکائو: مواد اولیه 22860041910000شیر اسکیم ، چربی ،‌شیر خشک ، شکر ، نمک ، پودر کاکائو خط تولید 18288001409700003543300140970000-22860083820000182880083820000320040038100000مخزن اختلاط پاستوریزه در مخزن نگه داری بسته بندی اطلاق سرما سردخانه ماست معمولی : تولید ماست با چربی مواد اولیه شیر اسکیم – چربی – شیر خشک – مایه ماست خط تولید 125730080010000-11430034290000171450034290000آزمون آنتی بیوتیک روی شیر اسکیم مخزن اختلاط پاستوریزه مخزن نگه داری -34290087630000125730087630000342900087630000137160030480000445770030480000 پاستوریزه دوم () مخزن مایه زنی () افزودن مایه ماست بسته بندی 137160034290000گرم خانه گذاری ( ساعت) سردخانه مایعات کنترل های سیستم : CIP فشار در قسمت پاستوریزه CIP در مخزن نگه داری دما و CIP در پاستوریزه دوم دما CIP میزان مایه ماست در مخزن مایه زنی بسته بندی دما و زمان خروج از گرم خانه ماست موسیر 2514600255270000مواد اولیه ماست همزن ، موسیر ، نمک – استلابیلایزر خط تولید به روش stired تولید می شود شیر پاستوریزه و هموژن 23812511176015-16 ساعت گردش آب گرم MIX کردن مخزن فرمول زنی بسته بندی سالن بسته بندی ورود آب سرد افزودن نمک + موسیر افزودن مایه ماست 0015-16 ساعت گردش آب گرم MIX کردن مخزن فرمول زنی بسته بندی سالن بسته بندی ورود آب سرد افزودن نمک + موسیر افزودن مایه ماست -800100228600 سردخانه 8 - 0 درجه سانتی گراد 00 سردخانه 8 - 0 درجه سانتی گراد کننترل های سیستم : دما وفشار در پاستوریزه دما در قسمت افزودن مایه ماست CIP و میزان نمک و موسیر در مخزن فرمول زنی شیر خشک : تولید شیر خشک بدون چربی دارند. مراحل تولید: تغلیظ کردن خشک کردن سته بندی 160020038100مراحل تغلیظ 00مراحل تغلیظ -34290076200 COOling town 00 COOling town بالانس شیر اسکیم کندا ستور برج دوم -8001001524000 سپراتور دوم بالانس شیر غلیظ (ماده خشک) 00 سپراتور دوم بالانس شیر غلیظ (ماده خشک) برج اول سپراتورکنترلهای مرحله تغلیظ : کنترل دما در برج دوم کنترل دما در برج اول فشار بخار ورودی شستشو غلظت شیر غلیظ -2286000خشک کن پاششی خرد کردن الک کردن قیف 00خشک کن پاششی خرد کردن الک کردن قیف -685800152400بالانس غلیظ 00بالانس غلیظ کنترلهای مرحله خشک کردن دما شتشویCIP صافی ها در الک ها بسته بندی ( از لحاظ وزن – کیفیت دوخت – مشخصات درج شده ) بسته بندی : 411480022860000بسته بندی - داخلی : 2 کیسه نایلونی است – داخلی را می بنددو خارجی را می دوزد - صادراتی : کیسه پلی استیلنی است که با دست بسته می شود و درون پاکتی کاغذی و چهار لایه قرار گرفته و دوخته می شود موارد نشانه گذاری : نام شرکت ، آرم شرکت ، نام محصول ، فرایند اعمال شده ، درصد چربی ، تاریخ تولید و انقضا ، سری ساخت ، پروانه ساخت ، وزن ، شرایط نگه داری ، شعار بهداشتی ، آدرس تولید کننده ، ساخت ایران، در صورت درج iso و HACCP باید مورد تایید اداره قضاوت باشد . جدول ترکیبات درج شده روی بسته بندی باید مورد تایید اداره نظارت باشد . کره : 422910026670000- بی نمک انواع کره لاکتیکی کره در پوششهای به صورت فیریز شده وارد می شود و در گمرک و انرژی اتمی ( از لحاظ اشعه گاما که برای سترون سازی به کار رفته ) کنترل می شود. خط تولید : 18288009906000045720041910000308610041910000آزمایش در کارخانه ورود به سردخانه زیر صفر ورود به سالن آماده گاه کره ( دمای معمولی) بسته بندی 4572003810000چیپس کردن خرد کردن میکرو فیکس بسته بندی Warpping - بنهیل -SIG -228600152400در این سیستم از فویل ها با لایه های زیر استفاده می شود 00در این سیستم از فویل ها با لایه های زیر استفاده می شود بسته بندی 1- craft 2- AL 3- قوم 4- لاک الکل با رنگ ثابت -342900381000001828800537210000- FROME SEAL : رل پلاستیک میتر قالب زن فیلتر فویل گذار هیتر پرس کاتر کنترلهای سیستم FORME SEAL: CIP کیفیت دربندی فشار هوای ورودی دمای هیمتر وزن محصول مشخصات درج شده روی بسته بخش بسته بندی بطری پلاستیکی: 11430041910000-800100190500لیبل زنی 4*3 00لیبل زنی 4*3 جمع آوری دربند در بگذار فیلر درزنی پرینت اطلاعات پرس پوشش P.E به صورت 205740038100BOX 00BOX نکته: شیر کاکائو 3% با این روش بسته بندی می شود: کنترلهای سیستم : کیفیت دربندی - دماای هینتز - وزن - مشخصات درج شده -CIP - پاکتی: (PURE POCK) -457200152400مقواهای برش خورده گیرنده مکش دار هیتر ته بندی پرس فرم دهی فیلر هیتر پرس 00مقواهای برش خورده گیرنده مکش دار هیتر ته بندی پرس فرم دهی فیلر هیتر پرس 125730026670000 -6858007620000 262890011430000 نکته: در شیر 5/1-5/2 % ، شیر کاکائو 3% ، خامه شیرین منجمد با این روش بسته بندی می شود کنترلهای سیستم : - کیفیت دربندی - مشخصات درج شده - CIP - دمای هیتر - وزن کیسه ای( سه لایه P.E) 537210014097000014859009525000035433009525000068580038100000285750038100000استریل با اشعه UV دوخت درز کناری دوخت درز پایینی پر شدن دوخت درز بالا کاتر شدن نکته: شیر 5/1-5/2 % ، خامه قنادی معمولی ، خامه قنادی شیرین با این روش بسته بندی می شود: کنترلهای سیستم : CIP دمای متغیر وزن مشخصات درج شده کیفیت دربندی لیوان 800100266700فیلر 00فیلر 320040038100فویل گذار 00فویل گذار گیرنده مکش دار پرینت اطلاعات روی لبه با فتوسل هیتر پرس کنترلهای سیستم فشار هوای ورودی دمای هیتر CIP وزن مشخصات درج شده کیفیت دربندی CIP در پایان هر روز به مدت 45-50 دقیقه عمل شستشو با سیستم CIP انجام می گیرد. شستشو با آب هوا دهی شستشو با سود کاتیسک هوادهی شستشو با آب هوادهی شستشو با اسیر سیتریک هوادهی شستشو با آب حداقل هوادهی سردخانه بالای صفر() زیر صفر( حداقل) نکته: سیستم سر کننده evaporator هایی است که با آمونیاک فشرده کار می کند. نکته: سیستم ایزوله است در محل های ورودی و خروجی پرده هایی هوایی است که با دمیدن هوای سرد از پرت حرارتی جلوگیری می کند. وزن مخصوص (حداقل ) شیر کاکائو (3% چربی) مواد اولیه : شیر اسکلیم ، چربی شیر ، پودر کاکائو ، شکر ، استابیلایزر : نمک 17145007620000468630030480000 تشدید کنندهطعم است (پودر کاکائوی قلیایی به کار می رود زیرا رنگ و طعم بهبود می یابد.) خط تولید: 468630045720000-57150034290000331470034290000مخزن اختلاط HTST( ) 171450038100000مخزن نگه داری بسته بندی نمونه حین فرایند برای کنترل چربی واسیدیته 457200034290000 سردخانه نکته: علت به کار بردن در پاستوریزه کردن شیر کاکائو 1- حضور سالمونلادرپودر کاکائو 2- چون این محصول MIX است کنترل های سیستم دما و فشار هموژنیزاتور در سیستم HTST -CIP در پاستوریزاتور - CIP در مخزن نگه داری - بسته بندی 1600200-114300مراحل تغلیظ 00مراحل تغلیظ 4737101028700Cooling towen آب کنداست کنداستور برج دوم برج اول سپراتوردوم بالا شیر تغلیظ تامین بخار زنده سپراتور بالانس شیر اسکیم 00Cooling towen آب کنداست کنداستور برج دوم برج اول سپراتوردوم بالا شیر تغلیظ تامین بخار زنده سپراتور بالانس شیر اسکیم


دسته‌بندی نشده

سایت ما حاوی حجم عظیمی از مقالات دانشگاهی است . فقط بخشی از آن در این صفحه درج شده شما می توانید از گزینه جستجو متن های دیگری از این موضوع را ببینید 

کلمه کلیدی را وارد کنید :

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *